dijous, 11 d’octubre de 2007

Catalunya a Europa

Amb motiu de la participació de la cultura catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt, la cadena franco-alemanya ARTE emet aquest divendres al vespre dos programes dedicats a Catalunya. Per si podeu sintonitzar el canal (per satèl·lit, cable o internet) i us ve de gust seguir aquesta "nit temàtica", aquí en teniu la programació:
· A les 23.05 h. el documental "Barcelona - die große Zauberin" ("Barcelona, la gran encisera"). Monzó, Cabré, Mendoza, Pàmies, Teresa Solana, Barbal i Eduardo Escoffet mostren la seva Barcelona preferida.
· A les 00.05 h. un reportatge de 45' de durada: "Land der Liebe und der Rebellion - Katalonien" ("Terra d'amor i rebelió: Catalunya).

Catalonia in Europe
On the occasion of the
participation of the Catalan culture at the Frankfurt Book Fair, which is taking place these days, the French-German tv station ARTE is broadcasting two documentaries about Catalonia, this Friday evening. In case you feel like watching them, these is the schedule:
· At 11.05 PM, the documentary "Barcelona - die grosse Zauberin" ("Barcelona, the big enchantress"), where seven Catalan writers show the parts of Barcelona they like best.
· At 00.05 AM the 45' lasting report "Land der Liebe und der Rebellion - Katalonien" ("Land of love and rebellion: Catalonia").

This programms are broadcasted in German and French, the two official languages of the station.

7 comentaris:

Déric ha dit...

a veure què en traurem de tot plegat a part que ens odiin més els espanyolistes del pp i cope!

Branermeier ha dit...

Herr Porta, vosté se'n va a Alemanya, i Catalunya el ve a trobar... increíble...
Per cert, com vaig riure amb el discurs d'en Monzó. Em va encantar.

A veure si aquest cap de setmana comprem els vols i ja et puc dir per quins dies ens tires una mà per buscar alotjament.
Petonets des de la gran encisera.

Puji ha dit...

En alemany no pillo ni les comes. espero la teva opinió o a que el 30 minuts ens el tradueixi.

Ferran ha dit...

Déric, estic convençut que amb Frankfurt o sense Frankfurt, amb seleccions nacionals o sense seleccions nacionals, amb Diades o sense Diades, amb St Jordis o sense... l'enteniment entre Castella i Catalunya és una utopia. Com a mínim mentre siguem al mateix estat.

Frau Branermeier, per al vostre allotjament tinc una perla: a cinc minuts a peu de l'Alexanderplatz, de quatre o cinc línies de metro i d'una de les zones amb vidilla de Berlin, per quatre xavos. En parlem per mail? ;-)

Haha, puji, molt bona aquesta de les comes. Espero veure'ls tots dos i fer-ne una crònica...

tonibanez ha dit...

Herr Ferran, si no li fa res el cito avui a ENTRELLUM. Freundliche Grüsse!

nur ha dit...

Millor que no passegin gaire per aquí aquests dies: catàstrofes ferroviàries, sense llum i sense aigua al centre de Barcelona... En fi, de vegades, sembla mentida que visquem en una ciutat "moderna" i "admirada".

Per cert, al Quim Monzó li ha marxat el tic? L'he vist llegint a la Fira i almenys durant l'estona que ha sortit llegint no ha fet ni una sola vegada aquell tic que el caracteritzava!

I tu, Ferran, estàs molt productiu. Molt més que al Quina mandra!

Ferran ha dit...

Herr Ibàñez, willkommen ins Berlin Chronicles. Agraït per la menció... i per fer-m'ho saber! Liebe Grüsse

De debò, Nur, que el que passa a Barcelona no té nom. Fins quan viurà la ciutat de les rendes dels Jocs? Pel que fa al tic d'en Monzó, em fa l'efecte que va de baixa quan llegeix. Potser sigui cosa de la concentració?
Sí, és veritat que estic molt productiu, últimament. Suposo que la nova ciutat i tot el que hi vaig descobrint m'inspiren més que Barcelona i les seves misèries.