dimarts, 27 de novembre de 2007

Vista general d'una autoescola, a la Torstrasse (Berlin-Mitte)
General view of a driving school, at the Torstrasse (Berlin-Mitte)
L'autoescola es diu Heiko, tenen telèfon fixe i... és "també per casos difícils!"
The school's name is Heiko, they've got a land-line phone and... it is "also for difficult cases!"

18 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Jajajaja! En conec més d'un (o una) que li aniria bé!! Malgrat que alguns casos són completament inútils...

Puji ha dit...

La setmana passada, a El Periodico, explicaven la història d'un escriptor que va tenir el carnet caducat durant més de dos anys i el van tornar a fer examinar i va suspendre tropecientas vegades. El tio es queixava de tot això, i jo pensava: pos no haver-lo deixat caducar capullo! I ara penso: pos pots anar a Berlín, que accepten casos difícils com el teu, carallot!

Ferran ha dit...

Sent honest, si ara hagués de tornar a estudiar la part teòrica del carnet, deixant de banda que preferiria fer-me l'arakiri, em sembla que no aprovaria ni en 1000 anys. Recordeu aquelles preguntes, tipus: "¿Cuánto puede pesar cómo máximo un vehiculo de 6 ejes y 2,25 m de altura, si la velocidad a la que circula por una vía rápida es de 80 km/h?" Aaahhrrg!!

Deric ha dit...

M'hauria anat bé aquesta autoescola quan em vaig treure el carnet, però no per la teórica precisament!

quim ha dit...

Veig que no sóc l'únic que hauria d'haver anat a l'autoescola aquesta. No m'hauria gastat tanta pasta, ni perdut tant el temps. Amb les suors que em va costar treure'm el carnet. Total per no agafar el cotxe per responsabilitat. O sigui per no fer mal als altres (ni a mi, és clar)

Sylvie ha dit...

Ei pos jo la teorica cap problema!! jeje.... però la practica me ficava tant nerviosa que me tremolava la cama i no podia controlar l'embrague... :-S

nur ha dit...

Doncs a mi m'aniria la mar de bé (millor que no parli del meu carnet de conduir) més que per treure'm el carnet si em donaven prou seguretat per conduir!

La teòrica sense problemes: lo que me echen! Quan em vaig examinar jo, a més de la pràctica, feien "pistes" que en deien i em tremolava la cama com diu la Sylvie!

No voldran posar pas una sucursal al Maresme, que ja hi tindrien dos clients? :-P

Ferran ha dit...

Doncs escolteu, com veig que per una cosa o per una altra (teòrica o pràctica) a tothom li aniria bé visitar una autoescola com aquesta, perquè no organitzem una caravana i fem una trobada de blocaires a Berlin? El guia turístic sortiria gratis :-)

Ep!, a lo tonto, a lo tonto, acabo de llençar una idea a la catosfera...

ciro ha dit...

en ferran sempre tramant... jo no puc oblidar el meu profe de l'autoescola Sant Cristòfol, que sempre em deia que havia d'aplicar la regla OSE ("observar, señalizar, ejecutar"), o em caçarien com a un conill de bosc....

Sylvie ha dit...

Nur, ja m'alegra no sentir-me la unica a la que li tremolava la cama tu!! I ferran, això de la trobada esta molt bé però m'agafa un pel lluny...si tinc pensat anar a França d'aqui 6 mesos i no crec ni que m'acabi d'organitzar! en fi, bona nit! :-***

Matty ha dit...

A en Gérard l'hi aborreixen les autopistes i per això és quan l'agafo jo.
Conclusió: la teoria dels meus fills és que només sé conduir en línia recta...per tant m'aniria bé també aquesta autoescola o fins i tot si n'hi ha un altre per a casos "encara més difícils"!

Ferran ha dit...

Ciro, ja em coneixes. Si no tramés, no seria jo, hehe...
El meu profe (de Palafrugell, per cert), m'explicava com aparcar amb una teoria complicadíssima; si l'hagués aplicat, em sembla que hauria deixat més d'un cotxe abonyegat!

Coi Syl, ja te m'estàs "rajant" abans de començar :( Si avui dia, amb un Easy Jet arribes a tot Europa amb un plis-plas!
Bon sejour en France! :-)

Haha, molt bò això de la línia recta, Matty. En aquest cas, és clar que entre BCN i Les Sables tens prou camí per practicar!

Mikel ha dit...

el dia que em fotin el carnet per punts i m´hagi de tornar a examinar m´en vaig a viure a Berlin jejeje

llopis ha dit...

oztres... mira que obrir el blog del ferran i trobar una autoescola!! arg! justament avui que no he anat a l'autoescola!

tenir el carnet és la gloria, però no pots veure... (tens lloc per fer coses, pots anar on vulguis...)

Ferran ha dit...

Ei Mikel, però "oju", que l'examen te'l faran en alemany ;-)

Hehe, amic llopis, aquest és un senyal diví. Ja saps què et toca demà: cap a classe!

Sònia ha dit...

Ostres, i jo que fa dos dies que m´he carregat el retrovisor dret - això de calcular les distàncies mai ha estat el meu fort -.

Jo m´he tret tres carnets de conduir: el primer a BCN, quan encara havies d'anar a Montjuic a fer les maniobres - orquestales en la oscuridad -.El segon a Estats Units, on a la senyal de STOP t´hi havies d'aturar com deu minuts i girar el coll de banda a banda tipus la nena del Exorcista, si volies aprovar. I el tercer a l'Argentina, on gairebé només em van preguntar el color dels meus ulls i el meu sexe - coses, per altra banda, força evidents (crec)...

Diferents modalitats, per un mateix final: m'he quedat sense el puto retrovisor!

Sigfrid ha dit...

jaja genial...aquesta manera de publicitar-se a Barna encara no l'he vist. Temps al temps!

Ferran ha dit...

Sònia! Doncs menys mal que no has viscut a més llocs, perquè si a cada país t'haguessis d'examinar de nou...!
Total, per què serveix el retrovisor? Que no és cap endavant, que hem de mirar sempre?!? ;-)

Ei Sigfrid Tu ho has dit, tot arribarà! De fet, igual si busquem una mica per Barna, també trobem algún original com aquest...