dimarts, 22 d’abril de 2008

El Casal Català a Radio Multikulti

Per qui tingui ganes d'escoltar-ho, a través del web de Radio Multikulti podeu sentir, aquest vespre (entre 21.40 i 22.05 h.) una entrevista que m'acaben de fer com a vocal de literatura del KaSal català de Berlin. En castellà, ja que s'emet dins la programació de l'emisora en aquesta llengua.
Només cal que, un cop dins del web, aneu a Live hören i, un cop allà, escolteu les emissions en directe ja sigui amb Real Player o amb Windows Media Player.

Si no arribeu a temps, l'entrevista estarà penjada durant dues setmanes al mateix web. Només cal anar a "Español" (a dalt a l'esquerra), clicar on diu "Montag-Freitag 21.40-22.05" i buscar, a la dreta, "Sendung vom... Di 22.04.2008".

Der Katalanischer Verein in Radio Multikulti
Heute Abend kann man einen Interview bei Radio Multikulti hören, der mir gerade gemacht wurde. Einfach zwischen 21.40 Uhr und 22.05 Uhr auf 'Live hören' clicken. Die Sendung ist auf spanisch zu hören.

The Catalan Association of Berlin, on the radio
You can listen an interview (in Castilian Spanish) I was just made for Radio Multikulti. Simply go to "Live hören" tonight between 9.40 and 10.05 PM.

7 comentaris:

Musafir ha dit...

Vaja, Ferran, que ja ets tot un personatge mediàtic, jeje.

A la web de radio multikulti, em fa gràcia com explica allò de les emissions en castellà: on es diu en castellà, "...música latina como Shakira", i bla bla..., diu en alemany: " escoltar a Juanes ...i bla bla"

O li han fet un canvi de sexe a la Shakira, o en Alemanya Juanes té molt de pegada...
(Val, reconec, que quan vaig estar a Mainz, "Tengo la Camisa Negra" la vaig ballar i escoltar gairebé més que a Alacant... jeje.)

Au, ja t'escoltarem, parlar en castellà, amb accent de "Barçalona", jeje!

Josep Amílcar Albert ha dit...

Una mica just el presentador, no?. El festival de cinema no teni cap objectiu?? A més de caure en els tòpics de sempre: catalunya/espanya. :-(
I una mica curta l'entrevista. Una entrevista que podia haver servit per difondre altres aspectes de la cultura catalana....

Musafir ha dit...

Ei, ja t'he escoltat! Només dir que m'ha agradat com has explicat el tema de les roses i els llibres, davant la insistència de l'entrevistador. Afortunadament, hui, tots podem rebre tant una cosa com l'altra. Molt be!!

Au, bon Sant Jordi!

Ferran ha dit...

Ei amics. Em fa content haver explicat als alemanys (de parla castellana, tot s'ha de dir :-) una mica de la història de Sant Jordi.
Aquest matí, a la parada de la Friedrichstr. s'hi han aturat uns quants, a preguntar què és Sant Jordi. Els hem explicat la tradició, Catalunya, la llengua... i els hem venut roses a 1€ :)
Ah!, i bon un dia espectacular!

Jaume Puig ha dit...

Aquí també fa un bon dia de primavera. He provat d'escoltar la teva entrevista, però el Media Player no m'obre el fitxer on està. :-(

Felicitats per l'exit amb les flors. Té molt més merit a Alemanya que aquí.

quim ha dit...

Mecatxis, amb el meu mac (floquet) no sé què passa que no puc sentir-ho. Demà a la feina, que són de la branca windows, l'escoltaré. Quina llàstima. Per què pensen sempre en Windows quan les emisores pengen els seus programes? ggggggrrrrrrrrrr

Ferran ha dit...

Jaume, Quim em sembla que el Real Player o el Windows-no-sé-quantos serveixen per poder escoltar l'arxiu. Però vaja, no em feu gaire cas que d'aquestes coses no controlo gens!