dimecres, 23 d’abril de 2008

Sant Jordi 2008 - Fotos

Ara mateix estic KO, de debò. Però dues coses em fan content: tot ha sortit raonablement bé (dels punts foscos ja en parlarem un altre dia) i... s'ha acabat Sant Jordi! Ei, que la Diada m'encanta, eh? Però fa dos mesos que Sant Jordi ocupa una part molt important del meu cervell. Per tant, durant dos mesos altres coses, segurament més importants per mi, han quedat una mica arraconades. Arriba el moment de posar-me les piles amb altres assumptes, però de moment penjo unes quantes fotos del Sant Jordi berlinès... i me'n vaig quatre dies a Barcelona: aniversaris i sants familiars (quatre en total!), veure un parell d'amics, escapada a Llafranc (quines ganes!) i prou, que 96 hores no donen per més!
Espero que a les vostres ciutats i pobles d'arreu del món hagueu passat, també, una Diada fantàstica!

Sant Jordi 2008 - Fotos
Ich bin ganz KO, aber gleichzeitig froh als heute alles ziemlich gut mit der Sant-Jordi-Fest war. Noch besser ist, dass es zur Zeit vorbei! Ich werde ab jetzt mehr Enegie in mich selbst investieren (ich meine in Projekte, dir für mich wichtig sind... das heisst, Arbeit!).
Hier unten eine Menge Fotos von der heutige berliner Sant-Jordi-Fest.

Sant Jordi 2008 - Pics
I'm basicly KO right now. Organizing today's fest it's been really tough. But I'm happy at the same time: everything went pretty well and, even best than that... it's over! From now on I'll have the chance to invest more energies in myself, in my own projects. I'm in Berlin and unfortunatelly cannot leave on the air, which means I need to start looking for a "real" job.
Here, below, some pics of today's events in Berlin.

Projecció de "La plaça del Diamant", amb presentació de la Mercè Rodoreda a càrrec de la Josepa Lleonart (que va estar fantàstica, per cert)Stand amb informació turística i roses a la Friedrichstr., a l'Hotel Melià.

Lectura d'alguns fragments de "L'església del Mar", i dels textos guanyadors dels Jocs Florals16 comentaris:

Josep Amílcar Albert ha dit...

Imagine que l'esforç que hauràs fet haurà estat molt gran. Qualsevol cosa d'aquestes que s'organitzen suposen molt d'esforç per a un petit grup de persones. Si estàs satisfet, endavant!!. Ara a descansar i gaudir de la companyia de la família i d'altres amics.

zel ha dit...

Doncs benvingut a casa, si són quatre dies, quatre dies són, que els aprofitis!!! Petons!

DooMMasteR ha dit...

Que t'ho passis bé! :-)
I Bravo per l'esforç!

miq ha dit...

L'enhorabona, i bon sant Jordi, de Nova York a Berlín!

Kostas ha dit...

Jo he disfrutat el Sant Jordi al meu poble, massa gent, masaa gent comprant-se el seu i únic llibre de l'any.

Sylvie ha dit...

Espero que ho passis bé aquests dies per aqui! Jo he passat una bon St Jordi, com tots veig!!
petonets

Ferran ha dit...

Amics, deu n'hi do, la currada. Necessito quatre dies a Barcelona per recuperar-me! :-)
Gràcies a tots pels vostres comentaris!

Cris ha dit...

Ganes de veure't!!!

nur ha dit...

bon voyage! (una mica tard, sí) :)

David ha dit...

Una bona diada sí, però és encara hora d'avui que no entenc perquè no és un dia festiu a Catalunya i he d'anar a treballar, cosa que no me'l deixa gaudir en tota la seva plenitud. Bon retorn a casa !

Finestreta ha dit...

Molt bé no?! Jo el vaig viure una mica més tradicionalment, això sí, amb parella grega!

Deric ha dit...

realment és molt cansat el sant jordi!

defak ha dit...

Enhorabona... Fent país!

Ferran ha dit...

Més amics gràcies també a vosaltres pels vostres comentaris.
El Sant Jordi berlinès va ser, efectivament, una bonica experiència. Aquests dies a Barcelona també m'estan sentant bé... necessitava un kit-kat!

merike ha dit...

Hem copiat la tradició de Barcelona i tenim un dia d'una rosa i un llibre el 6 de maig. Hi ha un esdeveniment de Finlàndia que continua a Berlín ara mateix?, HelsinKISSBerlin.. T'has adonat de res a l'Alexanderplatz? YouTube - Helsinki in Berlin, April 2008 part III

Ferran ha dit...

Merike és que la tradició és ben bonica, oi? Ara només falta que la traslladeu al 23 d'abril, per fer d'aquesta la data global de la literatura i l'amor! :)
Conec el festival que comentes, però només de nom. No n'he vist res... fins ara.