divendres, 20 de juny de 2008

Art

Avui s'ha innaugurat a Berlin una (altra) exposició. En aquest cas, a la galeria de la catalana Maribel López, que va obrir a la capital a finals de l'any passat. Fins ara hi he vist un parell de coses força interessants, l'última d'elles una instal·lació, de debò, molt ben aconseguida.
Miki Leal és un artista andalús que utilitza una tècnica que jo no sabia ni que existia, de nom monotip. El resultat es pot veure a la primera foto de sota, una sèrie d'obres concebudes a partir del món de Hitchcock.
Jo d'art, francament, no en sé res. Vull dir que sóc incapaç de teoritzar sobre l'obra d'un artista. Només sé si una peça m'agrada o no, i punto. Digueu-me simple. L'obra de Leal m'ha agradat, així que si sou a Berlin us recomano el passeig, tot xino-xano, cap a la Maribel López Gallery.

KUNST
Heute wurde eine (andere) Austellung in Berlin eröffnet. Bis nächsten 2. August richtet die Maribel López Gallery "Frenhofer y La Laguna" aus, eine Austellung des Werkes von einem Kunstler aus Andalusien, Miki Leal. Als ich keiner Kunstexperte bin, nehme ich es nicht darauf, den Risiko des Werkes von Leal zu beurteilen. Ich weiss nur, dass es mir gefallen hat, was ich in der Gallerie gesehen habe.

ART
A new exhibit opened today in Berlin, at the Maribel López Gallery. It displays the work of an artist from Seville (Andalusia), whose name is Miki Leal. Unfortunatelly I am no art-expert, so do not expect any remarcable comment on the exhibit. The only thing I know is that I liked what I saw. A bit of it is to be seen below...


7 comentaris:

Musafir ha dit...

ei!, Ferran, que arribe tard al teu "retonno" blogaire, jeje!

Juny i examens; i Fogueres a Alacant... tot capgirat aquest mes!

De futbol, ni idea, maco..
Tant se'm val que els turcs i alemanys confraternitzin sota les seues banderes.. i els espanyols només facin "xinda-xinda.." en sentir l'himne.

I de paraulotes... sembla un fet que quan més al nord, més calladets són. Si vegeres com parlen els marroquins... i les paraules malsonants que ara tu reconeixes que ací fem a tota hora no són res comparat amb les "perles" en àrab dialectal, que van acompanyades, a més a més, del seu gest i elevació de tó... fa por que t'insultin en marroquí..

Au, bon retorn, i ja et visitaré sovint!
Saludets!

Edu ha dit...

Molt interessant l'exposició. L'obra de la segona foto m'agrada molt.

M'hauré de conformar visitant l'exposició virtual a la web de la Maribel López.

Salut!

Jaume Puig ha dit...

Pel que has penjat al teu blog té molt bona pinta.

Josep Lluís ha dit...

M'dentifico plenament amb el que has dit, soc un profà. O m'agrada o no m'agrada...

Deric ha dit...

jo he fet hª de l'art i t'asseguro que no cal entendre, s'ha de fer el que dius, si t'agrada o no. després els temes de la tècnica, del color, de l'estil, ja és una altra cosa.
M'estranya, però, que no comentis res dels estrambotics personatges de la darrera foto

Ferran ha dit...

Ei, merci a tots per passar per casa! :)

Deric, et refereixes al de verd que està penjat de la paret? ;-)

Sylvie ha dit...

3 posts i jo sense enterarme!! aix que no tinc perdo... els llegiré en calma quan tingui un moment!

Bentornat!